www.one-news.gr
Img E22eb60f9079df15ad2fc8280c25c680 V 300x180 1

Πρώτη συνάντηση Αντιδημάρχου Παιδείας με τους εργαζόμενους των Βρεφονηπιακών σταθμών (πρώην ΔΟΠΑΦΜΑΗ) που εντάσσονται στο Δήμο Ηρακλείου

Κοινοποίηση

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 15 Μαρτίου στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο, η πρώτη συνάντηση του Αντιδημάρχου Παιδείας Αντώνη Περισυνάκη με το προσωπικό των Παιδικών και Βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Ηρακλείου(πρώην ΔΟΠΑΜΦΑΗ). Πρόκειται για τους εργαζόμενους όλων των ειδικοτήτων, των συνολικά 21 παιδικών δομών οι οποίοι υπαγόταν στον Οργανισμό που καταργήθηκε και τώρα εντάσσονται εργασιακά, στο Δήμο Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν σημαντικά θέματα που τους αφορούν όπως η ομαλή μετάβαση και ένταξη των εργαζομένων στο προσωπικό του Δήμου Ηρακλείου, η συντήρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων των βρεφονηπιακών σταθμών καθώς και μισθολογικά ζητήματα.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας διαβεβαίωσε το προσωπικό ότι οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί θα συνεχίσουν απρόσκοπτα τη λειτουργία τους και ότι η Δημοτική Αρχή θα προσπαθήσει να αυξηθεί ο αριθμός των παιδιών που θα φιλοξενούνται σε αυτές τις δομές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στην ημερίδα «Τουρισμός και Αειφορία», συμμετείχε διαδικτυακά, ο Δήμαρχος Στέφανος Πουλημένος

diktio omada

Ο Δήμος μας τιμάει την Επτανησιακή ποίηση

diktio omada

Μήνυμα Δημάρχου Λαρισαίων για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

diktio omada